cpanel-pricing-1-1

Backup and Recovery Managed Service

virtuelni-privatni-server-pricing-2

Advanced Security and EDR Services

mail-hosting-pricing-4

Email Security Services

Microsoft-icon1

Delivering Microsoft 365 Backup Services

Acronis je jedan od vodećih proizvođača bezbednosnih rešenja, rezervnih kopija i brzog oporavka u slučaju bilo kakve nezgode. Jedinstvena kombinacija automatizacije i integracije vam omogućava prevenciju, reagovanja, oporavka i forenzike potrebne za zaštitu svih vaših radnih jedinica. Sva Acronis rešenja omogućavaju zaštitu podataka u fizičkom, virtuelnom ili cloud okruženju. Patentirana tehnologija snimanja diskova omogućava korporacijama, malim i srednjim preduzećima i korisnicima da zaštite svoju digitalnu imovinu, održe kontinuitet poslovanja i smanje zastoje.

Backup and Recovery Managed Service

Acronis Backup predstavlja naprednu platformu za kreiranje backup i recovery podataka na fizičkim i virtuelnim mašinama. Ovaj servis vam omogućava zaštitu svih vaših podataka i štiti vaše poslovanje od svih mogućih gubitaka i zastoja. Uz pomoć vodećih tehnologija ova usluga vam omogućava čuvanje i zaštitu vaših rezervnih podataka, upravljanje i nadgledanje vaših rezervnih kopija i kada je potrebno, brz i efikasan oporavak.

Advanced Security and EDR services

Tradicionalna rešenja i usluge protiv virusa više nisu dovoljna da zaštite vaše poslovanje i podatke od sajber pretnji. Naše usluge zasnovane na EDR-u pružaju mogućnost praćenja u realnom vremenu, otkrivanje pretnji i reagovanje na incidente kako bi omogućili zaštitu od naprednih pretnji. Automatski detektuje pretnje i napade, pojednostavljuje analizu i osigurava da se pretnja otkloni dok vaša kompanija i dalje efikasno posluje.

Email Security Services

Pomažemo vam da planirate, implementirate i osigurate vašu organizaciju sa najefikasnijim tehnologijama nove generacije i stručnošću. Naš Email Security Service pruža najpotpuniju zaštitu protiv raznovrsnih pretnji putem e-pošte.
Ovaj sevis obuhvata:
• Zaštita od ciljanih phishing napada i prevara putem e-pošte
• Zaustavljanje ransomware-a i zero-day malware pre nego što stignu u vaš inbox
• Zaštita vašeg tima od kliktanja na zlonamerne linkove na bilo kom uređaju
• Blokiranje novih pretnji i obaveštavanja o pretnjama
• Preventivna zaštita od pokušaja preuzimanja naloga

Delivering Microsoft 365 Backup Services

Microsoft 365 je osnovni alat za produktivnost velikog broja kompanija. Velika zabluda je da sam Microsoft pruža potpunu zaštitu podataka za Microsoft 365 aplikacije na koje se vaš tim oslanja. Bezbedno čuvanje podataka iz Microsoft 365 je ključno. Realnost je da dok Microsoft pruža infrastrukturnu otpornost, zaštita podataka ostaje vaša odgovornost. Bez podrške treće strane za sigurnosno kopiranje, osetljivi poslovni podaci kao što su e-mailovi ili deljeni fajlovi smešteni u Microsoft 365 nisu zaštićeni od najčešćih ili najozbiljnijih problema sa gubicima podataka, kao što su slučajna brisanja, napadi malvera i drugi problemi. Srećom, sa našim Backup Managed servisom, ne morate se sami suočavati sa ovim problemom. Naš tim može pružiti potpunu zaštitu koja je potrebna vašoj kompaniji.


    Pošaljite poruku

    Polja označena * su obavezna

    UKOLIKO NISTE ZNALI

    Tehnička podrška

    Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja