Endpoint platforma za zaštitu vitalni je deo sajbersigurnosne zaštite svake kompanije. Današnjem poslovnom svetu podaci su često najvrednija imovina koju imate – a gubitak istih ili neovlašteni pristup treće strane može dovesti kompletno poslovanje u rizik.

Osim toga, spektar prijetnji postaje sve šarolikiji. Hakeri smišljaju nove načine da ostvare pristup podacima ili izmanipulišu zaposlene kako bi im ustupili osetljive informacije. Trošak potencijalnog velikog proboja za reputaciju nemerljiv je i nije teško uvideti zašto su platforme za endpoint sigurnost postale apsolutno neophodan deo osiguranja modernog poslovanja.

WatchGuard

Pionir u razvoju najsavremenijih tehnologija sajber bezbednosti već više od 20 godina, WatchGuard nudi kompletan portfolio proizvoda za bezbednost na mreži. Tradicionalni Intrusion Prevention Servisa, Gateway AntiVirus, kontrolu aplikacija, blokiranja neželjene pošte, veb filtriranja kao i naprednih usluga za zaštitu od malvera, ransomvera i gubitka osetljivih podataka.

F-secure

Finska kompanija koja se još od 1988. godine bavi cyber zaštitom, bilo da su u pitanju radne stanice, serveri ili mrežno okruženje. Prepoznati su po svojoj anti virus zaštiti i Internet štitu, koji se sastoji od tri nivoa zaštite, koji do sada nisu probijeni.


    Pošaljite poruku

    Polja označena * su obavezna

    UKOLIKO NISTE ZNALI

    Tehnička podrška

    Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja