Bezbednost na mreži nikada nije bila važnija, i taj trend će se nastaviti. Kako najbezbolnije zaštititi poslovno mrežno okruženje sistemom koji funkcioniše autonomno, čime se izbegava faktor ljudske greške.

Yunet nudi usluge i rešenja, po principu ključ u ruke, neophodnih za implementaciju mera koje donose najveći nivo kvaliteta i sigurnosti mrežnih operacija.

Palo Alto

Palo Alto Networks, globalni lider u oblasti sajber bezbednosti, oblikuje budućnost sa tehnologijom koja menja način na koji ljudi i kompanije funkcionišu. Njihova misija je da budu preferirani partner u sajber bezbednosti, štiteći naš digitalni način života. Oni pomažu u rešavanju najvećih svetskih bezbedonosnih izazova sa stalnim inovacijama u oblasti veštačke inteligencije, analitike, automatizacije i orkestracije.
Upotrebom integrisane platforme i jačanjem rastućeg partnerskog ekosistema,
Palo Alto je u samom vrhu sajber bezbednosti, štiteći desetine hiljada kompanija kroz cloud, računarske mreže i mobilne uređaje.

Zaštitite svoje poslovanje uz pomoć Fortinet Security rešenja

Siguran udaljeni pristup do internih servisa uz SSL VPN tehnologiju iz Fortineta

VPN tehnologija omogućava nam da se povežemo na privatnu mrežu unutar data centra ili na neki resurs lokalne mreže uz prethodnu autorizaciju, ali i određenu vrstu enkripcije. Fortinet tu korisnicima nudi nekoliko opcija:

IPsec VPN za povezivanje više lokacija odnosno NGFW uređaja SSL VPN – za sigurno udaljeno povezivanje krajnjih korisnika koristeći besplatni FortiClient VPN (tunnel mode) klijent ili bez VPN klijenta (web mode) za pristup do određenog resursa kroz Fortigate koji će poslužiti kao proxy.


    Pošaljite poruku

    Polja označena * su obavezna

    UKOLIKO NISTE ZNALI

    Tehnička podrška

    Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja