IT infrastruktura

Pružamo vam kompletnu podršku za vaše servere i računare, daljinski ili na licu mesta iz Yunet Mrežnog Operativnog Centra. Yunet sertifikovani inženjeri će vam obezbediti hardversku, softversku i mrežnu podršku onda kada vam je ona najpotrebnija.

Naš stručni tim nudi rešenja za sve vrste poslova u svim fazama razvoja vaše kompanije.

Mrežna infrastruktura

Performanse, dostupnost, vreme rada važnih sistema u vašem IT poslovanju zavise od ispravnosti i karakteristika vaše mrežne infrastrukture.  Yunet obezbeđuje podršku i vašu mrežu održava na optimalnom kvalitetu metodom nadgledanja i servisa za daljinsku kontrolu.

Sertifikovani inženjeri Yuneta su eksperti za podešavanje svičeva, firewall -a i rutera za sve vrste mrežnih aplikacija vodećih proizvođača kao što su Cisco, Juniper, Huawei, CheckPoint, Stormshield i drugi.

Savremeno upravljanje IT infrastrukturom

  Jednostavnije upravljanje IT infrastrukturom – Preseljenjem poslovanja u Cloud smanjujete IT infrastrukturu i troškove kompanije. Vaši podaci se čuvaju u globalnim centrima za smeštanje podataka, uz maksimalnu sigurnost.

  Smanjite kapitalne troškove – Microsoft 365 je dostupan na bazi mesečne pretplate i ulazi u operativne troškove kompanije.

  Smanjite troškove nabavke uređaja i korišćenja energije – Bez servera za e-mail i  smeštanje podataka  uspešno ćete smanjiti troškove.

  Prilagodite se bržem rastu kompanije – Microsoft 365 raste s vama — dodavanje novih korisnika je lako kao i kupovina licence.

  Licenciranje po korisniku – Pojednostavite licenciranja i omogućite svakom korisniku da ima najnoviju tehnologiju dostupnu na do pet uređaja (PC/MAC, mobilnih uređaja – Android, iOS, Windows phone, Blackberry). Ostvarite uštedu u odnosu na tradicionalno licenciranje po uređaju.


  Pošaljite poruku

  Polja označena * su obavezna

  UKOLIKO NISTE ZNALI

  Tehnička podrška

  Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja