Microsoft 365 je Cloud servis koji dolazi iz Microsofta i pruža alate kojima možete obaviti posao s gotovo bilo kog mesta i sa bilo kojeg uređaja, od kuće, iz kancelarije, sa desktop računara, tableta ili telefona.

Udružene moći Microsoft 365 i Office desktop aplikacija s poslovnim e-mailom, deljenim dokumentima, instant porukama, video i web konferencijama u savremenu Cloud celinu, u potpunosti su podržane od strane Microsofta kao i Microsoft partnera.

Microsoft 365 je rešenje koje predstavlja kombinaciju Office aplikacija Word, Excel, Power Point i Outlook, s Microsoftovim servisima u Cloudu – e-pošta, SharePoint, Microsoft Teams i OneDrive.

Fleksibilnost Clouda za savremeni način rada

  E-mail servis poslovne klase – Vrhunski e-mail servis koji je dovoljno moćan za posao koji radite i koji pojednostavljuje vaše zadatke. Uz 50 GB memorije po korisniku, možete da čuvate potrebne poruke i datoteke, šaljete poruke do 25 MB veličine i uvek imati dostupne svoje kontakte i kalendar.

  Online sastanci – Office 365 daje mogućnost održavanja online sastanaka za do 250 učesnika, uz potpunu audio i video podršku te opciju deljenja sadržaja ekrana, prezentacija i beleški, uz potpunu interaktivnost svih učesnika sastanka putem bilo kog HTML5 pretraživača.

  Privatna društvena mreža i kolaboracijaYammer je društvena mreža koja omogućava svim zaposlenima da na jednostavan način budu povezani, dele informacije putem mreže i ubrzaju radni proces i proces donošenja odluka.

  Smeštanje podataka u Cloud i jednostavnost deljenja sadržaja1TB memorijskog prostora omogućava smeštanje i jednostavno deljenje vaših podataka, uz dostupnost i sinhronizaciju na svim vašim uređajima čak i kad nemate Internet pristup.

Savremeno upravljanje IT infrastrukturom

  Jednostavnije upravljanje IT infrastrukturom – Preseljenjem poslovanja u Cloud smanjujete IT infrastrukturu i troškove kompanije. Vaši podaci se čuvaju u globalnim centrima za smeštanje podataka, uz maksimalnu sigurnost.

  Smanjite kapitalne troškove – Microsoft 365 je dostupan na bazi mesečne pretplate i ulazi u operativne troškove kompanije.

  Smanjite troškove nabavke uređaja i korišćenja energije – Bez servera za e-mail i  smeštanje podataka  uspešno ćete smanjiti troškove.

  Prilagodite se bržem rastu kompanije – Microsoft 365 raste s vama — dodavanje novih korisnika je lako kao i kupovina licence.

  Licenciranje po korisniku – Pojednostavite licenciranja i omogućite svakom korisniku da ima najnoviju tehnologiju dostupnu na do pet uređaja (PC/MAC, mobilnih uređaja – Android, iOS, Windows phone, Blackberry). Ostvarite uštedu u odnosu na tradicionalno licenciranje po uređaju.


  Pošaljite poruku

  Polja označena * su obavezna

  UKOLIKO NISTE ZNALI

  Tehnička podrška

  Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja

  Blazingly fast shop from scratch

  Cras enim porttitor vel, eros. Integer aliquam. In vitae sagittis porttitor. Aenean vulputate

  Template for your shop page

  Nulla congue. Donec tortor. Morbi tincidunt. Fusce ut nibh. Suspendisse adipiscing